Marian Andronache, candidat la alegerile de la Organizația Județeană PMP, le-a transmis celor prezenți la eveniment că trebuie să își aleagă o echipă de conducere, o echipă care să fie unită, care să dea dovadă de transparență și care să conducă conform statului și regulamentului PMP.

Nu sunt de acord să aud ”lasă că merge și așa” cum erau obișnuiți foști colegi din conducere, pentru că în primul rând conducătorii trebuie să dea dovadă de corectitudine. Îmi doresc o echipă județeană serioasă, motivată, care să dea tot ce are mai bun pentru județul Suceava. Sunt adeptul mesajului pozitiv în politică, a colaborării și comunicării deschise. De aceea voi avea alături o echipă în care am încredere că mă va putea ajuta să îmi ating obiectivele propuse”, a transmis Marian Andronache.

Primul obiectiv pe care și-l propune Marian Andronache este reconstrucția imaginii publice a organizației PMP Suceava. Acesta dorește și instaurarea ordinii și disciplinei în partid prin respectarea statutului și regulamentului PMP.
Îmi doresc și să deschidem larg ușile partidului, pentru că veți fi surprinși câți vor să se reîntoarcă în partid și câți își doresc să adere, dar nu au vrut să o facă cu vechea conducere. Vreau să creăm organizații de tineret puternice în fiecare UAT pentru a asigura viitorul PMP-ului. Am început deja acest lucru în Organizația Municipală Suceava și se simte deja un alt tonus, plus multe idei noi care se vor concretiza în viitorul apropiat”, a declarat Marian Andronache.

Acesta a mai precizat și că ședințe CEJ nu se vor ține numai la Centru, ci vor fi și la Vatra Dornei, Rădăuți și Fălticeni, iar la ele vor participa președinții organizațiilor din zonă plus consilierii locali, astfel încât se va crea o legătură mai strânsă cu cei din teritoriu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.