PMP Suceava are o nouă conducere. Conform Hotărârii Consiliului Național al Partidului Mișcarea Populară, nr.72 din 05.06.2022, Sorin Robu a fost numit președinte al organizației județene  PMP Suceava.

Partidul Mișcarea Populară, prin hotărârea CEN  nr. 35 din  20.03.2022 a Consiliului Executiv Național, întrunit statutar, prin procedura de vot , a constatat, încetarea mandatului de președinte al Organizației Județene PMP Suceava, Marian Andronache, ca urmare a încălcării art.56 art.4 din Regulamentul de Organizare și Funcționare a Partidului Mișcarea Populară. 

„Doresc să îi mulțumesc domnului Diaconescu Cristian, președinte al Partidului Mișcarea Populară, dar și colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o prin votul lor! Ca și președinte interimar al organizației județene PMP Suceava, îmi doresc ca organizația PMP Suceava, să devină o organizație puternica care să nu fie influențată de partidele aflate la guvernare”, a transmis Sorin Robu, președintele interimar al PMP Suceava.

Marian Andronache reușește astfel să distrugă și ultimul gram de importanță a Partidului Mișcarea Populară la Suceava, însă trage tare pentru viitorul personal.

Rămâne de văzut dacă pentru PNL Suceava va conta toată dragostea exprimată de Andronache în ultimele luni. 

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.