Președintele Partidului Mișcarea Populară Suceava, viceprimarul Marian Andronache, va candida pentru pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. Anunțul a fost făcut joi, 25 iunie, într-o conferință de lansare a candidaților, în cadrul căreia a fost lansat și candidatul pentru președinția Consiliului Județan Suceava, ing. Ioan Bogdan Codreanu.

Marian Andronache a subliniat că nu vine în fața sucevenilor cu promisiuni mărețe, ci cu lucruri concrete ce pot fi realizate.

„Nu o să promit sucevenilor telegondole, roți panoramice și săli polivalente, în schimb pot să le promit că-i pot scăpa de noroi, că nu vor mai exista parcări neasfaltate, străzi neasfaltate și fără apă și canalizare”, a precizat Marian Andronache.

Acesta a vorbit și despre cele peste 700 de hectare de terenuri agricole din municipiul reședință de județ, care încă sunt cultivate. Astfel Andronache, susține că în niciun municipiu reședință de județ din țară nu se mai face agricultură și, ar veni momentul ca și la Suceava, terenurile respective să fie utilizate pentru dezvoltarea orașului.

De altfel, candidatul PMP pentru funcția de primar al Sucevei a subliniat că în acești patru ani, în care a îndeplinit funcția de viceprimar al municipiului reședință de județ, a analizat bugetele anuale și a văzut cum stau lucrurile, în ceea ce privește dezvoltarea Sucevei. 

„Intrăm în luptă pentru că sucevenii s-au săturat de fețele vechi ale politicienilor și pentru că, sunt convins, că își doresc altceva. Suceava merită altceva și, împreună cu sucevenii, putem câștiga!”, a conchis Marian Andronache.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.