Președintele Alianței Noastre România, Marian Munteanu, declară că principalele obiective ale partidului pe care îl conduce sunt redarea demnității românilor și apărarea drepturilor patrimoniale, identitare și politice.

Întrebat ce ar trebui să știe românii despre partidul Alianța Noastră România, într-un interviu acordat pentru SuceavaLive Plus, Marian Munteanu afirmă că Alianța este alternativa politica patriotică la sistemul transpartinic ce conduce Romania de 26 de ani. De asemenea, acesta este de părere că, cei atașați de valorile românești și creștine și care s-au săturat să acorde credit partidelor ce au guvernat până acum țara vor găsi în Alianța Noastră o soluție politică perfect compatibilă cu opțiunile lor.

calendar-marian-munteanu

Despre scena politică din județul Suceava și oamenii care își doresc să „domine” Bucovina, Marian Munteanu consideră că, la fel ca întreaga țară, problemele specifice județului Suceava nu se pot rezolva decât prin promovarea la conducere a unor oameni cinstiți, competenți și patrioți.‎
„Partidele de până acum au arătat ce pot. Oamenii vor analiza propunerile Alianței Noastre România și vor decide”, a mai declarat Marian Munteanu.
Președintele Alianței Noastre România nu este străin de județul Suceava, acesta afirmând că a vizitat foarte des această zonă, unde are mai mulți prieteni.
„Cel mai mult am fost apropiat de regretatul meu părinte spiritual, pr. Gheorghe, care a fost starețul schitului Nașterea Maicii Domnului din Marginea”, a mai adăugat Munteanu.
De la candidatul pentru un loc în Senat Mugurel Balabașciuc, cel care deschide lista Alianței Noastre România pentru alegerile din 11 decembrie, Marian Munteanu așteaptă să îi reprezinte cu cinste pe toți sucevenii și să facă echipă bună cu ceilalți parlamentari ai Alianței.
Președintele Alianței Noastre România, Marian Munteanu, le-a transmis bucovinenilor să aibă încredere în puterea neamului nostru de a-și făuri viitorul pe care îl merită.
„Compatrioții noștri vor decide dacă vom începe, împreună, o perioadă de renaștere și reconstrucție”, a încheiat Marian Munteanu.

Lista de candidanți a ANR Suceava

Lista de candidați a ANR, pentru Senat, este deschisă de Mugurel Sorin Balabașciuc, urmat de Camelia Monica Andronic, Emil Turcu, Mircea Mihai Dinter, Maria Florianu și Ghidănac Bogdan.
De asemenea, pentru Camera Deputaților, lista este deschisă de Mihai Profire, urmat de Dan Nicolae Popescu, Emanuel Manolea, Marius Goarză, Dinu Aioanei, Denisa Rebeca Goarză, Ginuța Denisa Irimia, Astrid Roberta Mărtinaș, Marius Vicol Ciobanu, Lucia Gargaletus, Ioana Vlădulescu, Eugen Marius Bădăuță și Sorina Angela Murea.
„Toți candidații noștri sunt oameni care au participat la activitățile societății civile de până acum, în sensul că au susținut aceste valori pe care noi acum le reprezentăm în plan politic, deci nu sunt oameni care așa, peste noapte, pentru că s-a născut o oportunitate, s-au gândit: «Să sprijinim noi familia, să vorbim despre patrie, să vorbim despre pământul țării». Nu! Sunt oameni care fac aceste lucruri de-o viață întreagă. Practic, în acest moment, Alianța Noastră nu face altceva decât să reunească niște oameni care au avut aceste preocupări, le-au susținut cu claritate și acum, într-adevăr, încercăm un pas mai sus — acela de a intra în Parlamentul României cu o altă abordare. Abordare care, până în acest moment, în mod sigur, poate cu excepția unor cazuri particulare, unor persoane, dar în niciun caz ca acțiune consistentă, a lipsit în Parlament și este nevoie de o asemenea voce pentru a echilibra scena politică”, a declarat Președintele Alianței Noastre România, Marian Munteanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.