Marian Munteanu, liderul Alianței Noastre România, a fost prezent sâmbătă la Suceava, la o întâlnire cu susținătorii formațiunii pe care o conduce.

Acesta s-a declarat onorat să se afle în județul Suceava, un loc în care a petrecut multă vreme și de care se simte legat sufletește.

„Suceava este o vatră de viață spirituală foarte puternică și un loc foarte important pentru toată românitatea. Aici avem niște repere esențiale și aceste repere fac parte din acea zestre de valori pe care noi avem datoria, obligația, să le promovăm și să le susținem”, a declarat Marian Munteanu.

Liderul Alianței Noastre România este de părere că una din problemele grave cu care se confruntă locuitorii țării este aceea că și-au pierdut încrederea în ei înșiși.

vlcsnap-2016-12-05-11h32m32s329

„Ceea ce întreprindem împreună, nu are legătură neapărat cu o campanie electorală sau cu voturi. Noi avem în România o problemă mult mai gravă decât cea a voturilor. Foarte mulți dintre oamenii noștri și-au pierdut încrederea în ei înșiși. Unii s-au depărtat de Dumnezeu, și de aici pleacă foarte mult rău, alții au fost influențații de unii și de alții, și mulți dintre compatrioții noștri au ajuns să spună că nu se mai poate face nimic, că totul e pierdut și lucrurile merg rău. Eu vreau să le spun tuturor că avem o putere pe nici măcar nu o bănuim, iar cea mai mare putere este încrederea pe care trebuie să o avem unii în alții”, a mai declarat acesta.

Marian Munteanu consideră că prin reclădirea încrederii pot fi rezolvate toate relele care s-au întâmplat în țara noastră.

„Toate aceste rele care s-au întâmplat în România, toate aceste greșeli sau trădări politice și administrative pot fi reparate prin reclădirea încrederii. Nu trebuie să vă descurajeze faptul că aveți senzația că suntem puțini. Nu suntem puțini, noi suntem majoritatea. Vreau să fiți siguri de lucrul acesta. Astea nu sunt cuvinte de campanie. Eu cred și simt că suntem majoritatea. E adevărat, o majoritate încă tăcută de oameni care se gândesc în sinea lor și își văd de treaba lor, de familie, de copii, de munca lor și poate că unii dintre ei au încetat să mai spere. Dar speranța, care este o mare virtute, nu poate fi reconstruită decât lucrând împreună și ajutându-ne unii pe alții”, a adăugat Munteanu.

Despre Alianța Noastră România, Marian Munteanu a declarat că își propune să intre în Parlament și speră să dezvolte formațiunea cât mai repede și că, deși nu știe ce procent va obține la alegeri, se așteaptă la o surpriză pentru cei care livrează acum sondaje și piață.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.