Maricela Cobuz, deputat PSD de Suceava, a susținut marți, 28 martie, o declarație politică în Ședința de Plen a Camerei Deputaților, despre importanța României în Uniunea Europeană.

A venit timpul să vorbim despre valorile României ca națiune de sine stătătoare, cu o constituție proprie și cu un Guvern care legiferează în favoarea românilor. Parlamentarii europeni ca și cei din Parlamentul României sunt aleși prin vot de către cetățenii români, la fel ca primarii, consilierii locali sau județeni, președintele României. Ei trebuie să militeze în sprijinul poporului român și a identității naționale. În rândul celorlalte state membre ale Uniunii Europene România are de parcurs un traseu mai greu, dar nu imposibil. Să arătam europenilor ceea ce suntem noi cu adevărat, să ne promovăm adevăratele valori, să ne expunem partea frumoasă a României. Ce s-ar face marile companii IT, clinicile de specialitate din Europa şi din lume etc., fără mințile luminate care s-au născut la noi. Este timpul să devenim la fel de importanți precum am fost iar pentru acest lucru schimbarea şi cheia succesului este în fiecare dintre noi. Mai mult decât important a devenit sloganul «CRED ÎN ROMÂNIA»”, a declarat Maricela Cobuz.

Deputatul PSD de Suceava este de părere că, trăim într-o democrație a statului de drept, în care cetățenii cu drept de vot își exprimă opțiunea politică și că este momentul ca acești cetățeni să aibă încredere în clasa politică, acest lucru fiind încurajat de respectarea şi îndeplinirea măsurilor promise în campania electorală.

Avem reprezentanți în Parlamentul European. Aceștia au misiunea de a ridica standardul actual cu maximă responsabilitate. Avem nevoie de cei mai buni dintre cei mai buni. Acum depinde de noi cum privim lucrurile și cum acționăm în favoarea României ca stat independent și suveran. Este timpul ca noi să construim politicile și legile care sprijină cetățeanul român și îl transformă în cetăţean european cu drepturi depline în toate sectoarele de la politic, economic, până la educațional și cel de sănătate”, a mai declarat Maricela Cobuz.

IMG-20170328-WA0001

Despre autor

Postari asemanatoare