Primarul orașului Frasin, Marinel Bălan, este edilul care a reușit să gestioneze de-a lungul anilor zeci de proiecte pentru orașul Frasin, tocmai ca acest oraș să devină unul modern.

Marinel Bălan, primarul orașului Frasin„Mulțumesc familiei PSD pentru buna colaborare de până acum. Aș vrea să spun câteva cuvinte legate de activitatea mea, pentru a putea înțelege mai bine legătura dintre mine, Consiliul Județean, respectiv, Partidul Social Democrat. În cei opt ani de mandat, am avut ocazia să promovez proiecte în valoare de peste 350 de miliarde, proiecte care au fost finalizate iar cele mai importante sunt acum în derulare. Aș putea spune cu toată tăria că, cei opt ani de mandat au rodit sănătos în brazda eforturilor depuse atât de mine, cât și de colegii mei. Trebuie să-i mulțumesc pentru aceste proiecte și președintelui Nechifor, pentru toate aceste proiecte, că, până la urmă, datorită dumnealui, aceste proiecte au putut fi promovate, iar aceste proiecte poartă semnătura ministrului Dezvoltării Regionale de la acea dată, Liviu Dragnea”, a declarat Marinel Bălan.

 

Printre proiectele demarate în orașul Frasin putem aminti de alimentarea cu apă în satele Bucșoaia, Doroteia și Plutonița, de extinderea rețelei de alimentare cu apă în orașul Frasin, precum și de sistemul de canalizare și de stația de epurare din satul Bucșoaia și din localitatea Frasin. Tot aici putem aminti și de cei 3.710 metri de drum reabilitat și modernizat în orașul Frasin.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.