Mario Iorgulescu a fost mutat de familie la o altă clinică, în mare secret, procurorii români având la cunoștință acest demers.

Reporterii wowbiz.ro susțin că au mers pe urmele lui Mario Iorgulescu la Milano, în celebra clinică San Raffaele, însă, spre surprinderea lor, au descoperit că fiul lui Gino Iorgulescu nu se mai află acolo.

„El nu se afla in acest moment internat la noi”, au declarat surse din spital.  „Poate e cazat, de fapt, in hotelul care se afla in incinta spitalului si, de aceea, nu apare la noi. N-as putea sa va spun daca a fost vreodata internat aici. E posibil, desi, ca o simpla parere personala, eu cred ca in presa din Romania s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital”.

Acum mai bine de două luni, Gino Iorgulescu a decis să îl transfere pe Mario Iorgulescu la Milano, contrar sfaturilor date de doctori. Cu ajutorul unei aeronave, dotată exact ca o ambulanță, Mario a fost transportat în Italia și imediat internat la Clinica San Raffaele, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate din Europa.
Procurorii români care se ocupă de dosarul accidentului în care a murit Dani Vicol susțin că nu au fost înștiințați de vreo externare, ci doar de mutarea lui Mario Iorgulescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.