După vreo câteva mandate de primar, mai meritate, mai nu prea, mai susţinut, mai nu prea, Marius Ursaciuc ajunge în atenţia publicului cu o încercare curajoasă la nivel politic. Acesta doreşte să ajungă pe fotoliul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, practicând tehnici de adolescent „în călduri”, prea puţin raţionale, care ar putea să îl […]

După vreo câteva mandate de primar, mai meritate, mai nu prea, mai susţinut, mai nu prea, Marius Ursaciuc ajunge în atenţia publicului cu o încercare curajoasă la nivel politic. Acesta doreşte să ajungă pe fotoliul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, practicând tehnici de adolescent „în călduri”, prea puţin raţionale, care ar putea să îl zdruncine bine şi de pe fotoliul de primar.

După ce s-a făcut public subiectul dosarului de securitate, în care, parese, ar fi implicat Marius Ursaciuc, primarul oraşului Gura Humorului, acesta nu prea s-a mai făcut remarcat pozitiv cu ceva.

Nu ascundem faptul că cele două mandate de primar ale domnului Ursaciuc au adus un plus de valoare oraşului, însă depinde şi cu ce, sau cu cine comparăm. Este absolut evident faptul că „oraşul staţiune” avea potenţial de dezvoltare turistică, fapt care l-a ajutat pe Ursaciuc să dezvolte această latură. Dacă ar fi să ne concentrăm pe partea economică, pe partea de producţie, putem observa că situaţia nu diferă deloc cu cea de la nivel naţional. Deci, concluzia este că oraşul Gura Humorului s-a dezvoltat, practic, prin potenţial deja existent. Practic, Ursaciuc nu a înflorit Humorul, ci i-a permis să se autodezvolte, prin bogăţii oferite de Mama Natură.

Pe plan politic, Marius Ursaciuc este bine „înfiletat” în Partidul Naţional Liberal, face parte din Biroul Judeţean Permanent, este vicepreşedinte la organizaţia judeţeană, colaborează bine cu organizaţiile din zona de munte, este vocal la şedinţe… Toate aceste acţiuni îl recomandă ca un democrat convins, care a urât comunismul până în măduva oaselor. Acum, după ce valul de nemulţumiri l-a cuprins pe politicianul humorean, s-a gândit să candideze la funcţia de preşedinte al partidului. Un lucru de apreciat de altfel, însă o strategie extrem de prost aleasă.

Imaginaţi-vă cum ar fi privit viitorul candidat de preşedinte la PNL Suceava, Marius Ursaciuc, dacă nu ar fi apelat la un teatru mediatic ieftin, prin care acuză deciziile Biroului Permanent Judeţean al PNL, birou din care şi el face parte, cum ar fi privit Marius Ursaciuc dacă nu și-ar fi atacat propria echipă, o echipă care a reuşit, dincolo de orgolii, să scoată un scor istoric la alegerile din anul 2012!?

Nimeni nu se îndoieşte de calităţile de lider ale primarului PNL Marius Ursaciuc. Însă el singur şi-a pus la îndoială calităţile de om politic, odată cu campania murdară dusă.

SUCEAVAL!VE îi acordă primarului Marius Ursaciuc titlul de BUFONUL NOSTRU, al sucevenilor, pentru lipsa de inspiraţie dovedită într-o luptă politică din interiorul partidului din care face parte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.