Credem că puțini oameni se pot mândri cu rezultatul muncii lor atât de mult ca tânărul director al Aeroportului Ștefan cel Mare din Salcea și ne vedem nevoiți să evidențiem noi activitatea sa, deoarece domnul Măriuța preferă să lase faptele să vorbească pentru el. De la 20.01.2013, când a preluat conducerea aeroportului care deservește două județe, […]

Credem că puțini oameni se pot mândri cu rezultatul muncii lor atât de mult ca tânărul director al Aeroportului Ștefan cel Mare din Salcea și ne vedem nevoiți să evidențiem noi activitatea sa, deoarece domnul Măriuța preferă să lase faptele să vorbească pentru el.

De la 20.01.2013, când a preluat conducerea aeroportului care deservește două județe, Suceava și Botoșani, directorul Măriuța a căutat permanent soluții de îmbunătățire a activității și de mărire a calității serviciilor oferite. Proiectele sale au găsit înțelegere și sprijin din partea președintelui Consiliului Județean Cătălin Nechifor, astfel că în acest moment se lucrează în ritm susținut la construcția noii piste de aterizare, prima pistă elastică din țară. Pe lângă modernizarea aerogării, aici urmează să fie instalat și un modern sistem ILS, care va permite aterizarea avioanelor și în condiții de vizibilitate precară și trecerea de la ATR 42 la Boeing seria 300, atât de pasageri, cât și cargo.

Proiectul mai vizează și deschiderea aeroportului pentru zboruri charter și low cost internaționale, menite să mărească atractivitatea Bucovinei pentru operatorii internaționali de turism. Aflat într-o continuă vânătoare de noi modalități de creștere a importanței aeroportului, tânărul director este rareori de găsit și mereu ocupat, acesta fiind probabil motivul pentru care nu are timp pentru dialogul cu presa, dar cum rezultatele se văd cu ochiul liber, credem că merită scuzat.

Pentru aportul său la dezvoltarea Bucovinei și abnegația cu care înțelege să-și îndeplinească sarcinile, redacția SuceavaL!VE îl propune pe Ioan Măriuță ca și CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.