Fondatorul reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a tras un semnal de alarmă şi a anunţat că platforma închide un milion de conturi false în fiecare zi. 

“Eliminăm zilnic mai mult de un milion de conturi false. Marea majoritate nu sunt legate de actorii statali care încearcă să interfereze în alegeri, dar cu siguranță o parte din acestea reprezintă eforturi statale”, a spus Zuckerberg.

Giganții Facebook și social media, inclusiv Twitter și Google Alphabet au făcut presiuni crescânde pentru a combate mai bine guvernele și grupurile politice care folosesc platformele lor pentru a răspândi informații false și înșelătoare.

One Response

  1. mihai grigore

    : ____________*____________revista floare albastra = blue : inaugurare autostrada informational – spatiala terra – mars ___________testare inflexiune primul satelit – drona [arizona – new york – zona metropolitana suceava { inflexiune “PRESIDENT TRUMP WINS 2020 -2024 WINS “! ********** _______________mihai grigore – poet .editor.scientist _______________z17h58’_ 05.03.2020 __________*___________ :

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.