Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități a fost marcată la Siret, luni, 4 noiembrie, printr-un marș organizat de Fundația Umanitară „O nouă viață”.
Astfel, între orele 9:00 și 10:00, siretenii au pornit într-un marș pe traseul Biserica Catolică – Primăria Siret – Sensul giratoriu din dreptul Poliției – esplanada Casei de Cultură.

Marș dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, la Siret

Marș dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, la Siret

„Mulțumim din suflet Școlii Gimnaziale “Petru Mușat”, Colegiului Tehnic “Lațcu Vodă”, Primăriei orașului Siret, Spitalului de Psihiatrie Cronici, AMA DEUS, parohiilor din Siret și tuturor celor care au participat la Marșul dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, o manifestare ajunsă la cea de-a VI-a ediție”, au transmis reprezentanții Fundației Umanitare „O nouă viață”.

Marșul „Egal e egal” a avut scopul de a sensibiliza publicul larg în scopul prevenirii excluziunii şi marginalizării sociale, a acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități.
La marșul organizat de Fundația Umanitară „O nouă viață” a participat și primarul orașului Siret, Adrian Popoiu.

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu

„Am participat astăzi la Marșul dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități – Egal e Normal! Mă bucură mult faptul că siretenii au fost prezenți într-un număr foarte mare, arătând astfel că trăim într-o comunitate unită care pune preț pe incluziunea socială, iar voluntariatul este practicat tot mai mult de către tineri și copii în folosul persoanelor dezavantajate”, a transmis primarul orașului Siret, Adrian Popoiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.