Vă redăm în integralitate un material publicat de doamna deputat Sandală Maria Ardeleanu pe pagina personală de internet.

În aceste clipe, cu inima, suntem cu toții la Paris. Încă o dată, în istoria noastră, Parisul și Bucureștiul bat într-o singură inimă. Este inima mare a Planetei care vrea să meargă înainte, să continue pe drumul libertății și al păcii.

Nimeni nu are drept asupra vieților noastre! Nici o cauză nu justifică omuciderea! Nimănui nu îi este îngăduit să destabilizeze construcția europeană pentru a instaura frica, teroarea!

Nu există cauză legitimă, nu există scuză, nu e loc de înțelegere pentru cei, puțini, care vor să dovedească, ce? Ca ei sunt o mână de oameni și noi suntem Planeta?

Acum, Franța ne aparține, fiecăruia dintre noi, e o parte a sufletului nostru, a istoriei noastre care se scrie astăzi , din nou, cu sânge.

Valorile Franței sunt și valorile noastre, pentru că ele sunt ale Europei lărgite, pentru că ele au fost verificate și puse în practica vieții pe pământul românesc: TOLERANȚA și nevoia de LIBERTATE.

Franța este o țară generoasă, care ne-a primit pentru a ne transmite lecția unei mari civilizații, a unei mari culturi. Această lecție are astăzi două cuvinte -cheie: DEMOCRAȚIA și SOLIDARITATEA.

Paris este, din nou, capitala lumii. Noi, românii, suntem astăzi acolo.

Sunt mândră că sunt româncă! Sunt mândră de francofilofonia mea! Sunt fericită că sunt reprezentată la MARȘUL ISTORIC AL PĂCII de către însuși Președintele României, Klaus Iohannis!

Traiască Franța! Trăiască România! Trăiască Uniunea Europeană și valorile ei!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.