Așa cum au anunțat luni, 25 februarie, Organizația de Femei Social Democrate a prezentat sâmbătă, 2 martie 2013, în sala “Ștefan cel Mare”, din incinta Palatului Administrativ Suceava, Etapa Judeţeană a Concursului “Mărtişorul – simbol al renaşterii si speranţei“ iniţiat de OFSD.

La evenimentul organizat la Palatul Administrativ a participat și preşedintele Partidului Social Democrat, Cătălin Nechifor. Acesta a ţinut să îi felicite pe toţi participanţii pentru lucrările realizate întrebându-i  a cui a fost cel mai frumos mărţişor. Copiii i-au răspuns prin ridicarea imediată a mânuțelor.

Au participat 100 de copii din localitătile: Cacica (Pîrteştii de Sus), Pîrteştii de Jos, Todireşti, Zamostea, Zvoriştea, Milişăuţi, Grăniceşti, Pătrăuţi, Şcheia(Mihoveni), Moara, câte zece copii din fiecare localitate. Participanţii au vizitat în prealabil Muzeul de Ştiinţe ale Naturii şi Muzeul de Istorie, iar la ora 12:30 au fost aşteptaţi în incinta Consiliului Judeţean.

Organizatorii au mai acordat şapte premii. Cele șapte categorii premiate au fost: pentru cel mai ingenios mărţişor, cel mai frumos mesaj, mărţişorul Eco, mărţişorul Patriot, mărţişorul Tradiţional, mărțisorul original, precum şi pentru cea mai complexă lucrare. Toţi cei 10 premianţi au primit cadouri constând în rechizite şcolare.

Mărţişoarele urmează a fi expuse în incinta Iulius Mall pentru a putea fi admirate de către suceveni în perioada 4 martie – 8 martie 2013.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.