În Louisiana, o fetiţă de 12 ani a reuşit să supravieţuiască după ce a fost diagnosticată cu o formă gravă a bolii. Când au apărut primele simptome – febră şi dureri acute de stomac – părinţii ei nu au crezut nicio clipă că Juliet e infectată cu noul coronavirus.

Juliet Daily, supravieţuitoare: „Problema e când inima ta… pompează sânge şi când începe să moară şi doare, face ca totul în corpul tău să te doară. Şi nu ştii niciodată ce se întâmplă până când nu e prea târziu sau până când ţi se învineţesc buzele.
Tatăl fetei: Sunt lucruri înfricoşătoare.
Jennifer Daily, mama fetei: Da, acesta a fost primul nostru semnal de alarmă, am ştiut că e ceva serios când s-a învineţit.”

În spital, medicii au descoperit că fetiţa suferă de o afecţiune cardiacă din cauza căreia a făcut chiar un infarct, la scurt timp după ce a ajuns la urgenţe. A fost diagnosticată cu COVID-19 şi cu un alt adenovirus. Pentru că nu avea antecedente medicale, medicii au pus afecţiunea pe seama COVID-19. După 10 zile în spital, conectată la aparate, fetiţa a fost externată şi e acum alături de părinţi.

Jennifer Daily, mama fetei:Îmi imaginam tot felul de lucruri, încercam să-mi imaginez cum va fi viaţa doar cu ceilalţi doi copii ai mei, ce le-aş spune oamenilor dacă mă întrebau câţi copii am? Le spun că am trei copii, dar am pierdut unul, sau le spun că am doar doi copii?”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.