Viceprimarul municipilui Suceava a informat că vineri, 8 aprilie, în jurul orei 07:20, o mașină parcată în dreptul unui punct de colectare a deșeurilor care bloca accesul mașinii de gunoi a fost ridicată de către Primărie, iar proprietarul sancționat conform legii.
Totodată, viceprimarul sucevean a subliniat că astfel de acțiuni vor avea loc ori de câte ori sucevenii vor bloca accesul mașinii care se ocupă de salubritatea menajeră din oraș.
„Dacă dimineață la ora 07:05 era blocat accesul la punctul de colectare a deșeurilor, la ora 7:18, colegii de la Poliția Locală făceau procedurile de sancționare, ridicare și transportare a autovehicului.
Revin cu rugămintea către suceveni de a parca regulamentar mașinile și de a-și respecta vecinii!
Nu uitați, acțiunile de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar continuă!
Mașina de ridicat, https://www.facebook.com/791561350940775/posts/3071446196285601/?d=n, va fi folosită pentru ca cetățenii să înțeleagă că regulile trebuie respectate.
P.S.: Dacă gunoiul nu era ridicat, facebook-ul era plin de fotografii și nemulțumiri, blamând primăria că nu ridică la timp. Din păcate, astfel de cazuri nu sunt unice”, a scris viceprimarul Harșovschi pe Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.