Joi, 12 august, la ora 20.08, Secţia 5 Poliţie Rurală Dărmănești a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie despre faptul că între o autospecială de salvare și un alt autovehicul a avut loc o tamponare.

În urma verificărilor s-au constat următoarele:

La fața locului a fost identificate autoturismele VW Transporter aparținând SAJ Suceava, subunitatea Rădăuți, respectiv Audi primul dintre ele condus de către B. Dorel, ambulanțier, din municipiul Rădăuți, iar cel de-al doilea de către M. Nicolai, de 41 ani, din comuna Dărmănești.

În data de 20.08.2021, în jurul orei 20.00, M. Nicolai, în timp ce conducea auto marca Audi pe DN2 Dărmănești, din direcția Dărmănești către Suceava, a efectuat manevra de viraj la stânga pe un drum comunal din localitatea Dărmănești, fiind acroșat de către autospeciala SAJ Suceava care se angajase în depășirea unei coloane de autoturisme. B. Dorel a declarat că se deplasa cu un pacient de la Spitalul Rădăuți către Spitalul Județean Suceava, având semnalele acustice și vizuale pornite. Accidentul rutier s-a soldat doar cu avarii auto.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

M. Nicolai a declarat că nu posedă permis de conduce, iar în urma verificărilor în baza de date s-a constatat că M. Nicolai, nu este posesor de permis de conducere.

 S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.