Sâmbătă, 4 mai, ora 09.37, polițiștii din Gura Humorului, au fost sesizați prin SNUAU 112, de către V.G, de 53 ani, din comuna Berchișești, despre faptul că a izbucnit un incendiu la autoturismul său.

A fost identificat apelantul la Cantonul Silvic “Pârâul Negru” de pe raza localității Păltinoasa. Acesta a declarat faptul că deține un autoturism marca Land Rover pe care îl folosește pentru a circula pe raza pădurii cantonului silvic, care se găsea în apropierea apelantului.

În jurul orei 09.00, V.G a condus autoturismul de mai sus prin pădure, când a observat ieșind fum de sub capotă, fapt însă ce i-a permis să conducă autoturismul afară din pădure, pe un câmp deschis, în apropierea cantonului, după care a sesizat la SNUAU 112 solicitând intervenția unui echipaj de pompieri.

Până la sosirea echipajului susnumitul a reușit să stingă incendiul care a izbucnit provocând distrugerea doar a unor cabluri electrice și a unor piese de cauciuc.

Apelantul a menționat faptul că incendiul a izbucnit de la instalația electrică roasă de rozătoare și nu a putut preciza valoarea pagubei întrucât autoturismul era uzat.

Autoturismul respectiv nu era asigurat CASCO, iar V.G a solicitat să nu se efectueze cercetări în cauză întrucât nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.