Lucrătorii de la S.P.F. Vicovu de Sus și S.T.P.F. Suceava au depistat în trafic ieri, în jurul orei 22:00, pe raza localității Putna, un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie, suspect că este folosit la transportul țigărilor provenite din contrabandă.

La semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii de frontieră, şoferul autoturismului a refuzat să oprească, fapt pentru care oamenii legii au pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea în mare viteză, a virat pe un drum forestier, unde a abandonat autoturismul.

Din primele verificări s-a constatat faptul că mașina era plină cu ţigări, fapt pentru care a fost condusă la sediul S.P.F. Vicovu de Sus, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 8.370 pachete țigări, marca Ashima, de provenienţă ucraineană.

Țigările în valoare de 83.700 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 6.750 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicovu de Sus, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate în activitatea infracțională.

DSC_0007 DSC_0025

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.