Dacă până acum nu ai găsit mașina ideală pentru tine și/sau familia ta, e timpul să începi căutările! Mașinile aduse la comandă îți vor îndeplini toate criteriile privind funcțiile și caracteristicile acestora. Comanda pentru autoturismul dorit se poate plasa pe site-ul autodelrulate.ro, acolo unde găsești deja un stoc de mașini existente. În cazul în care niciuna dintre mașini nu se pliază pe cerințele tale, poți solicita una la comandă.

Gama variată de autoturisme și autoutilitare rulate vine în ajutorul oricărei firme sau deținător auto. Pe lângă mașinile disponibile, poți apela și la motociclete sau autoutilitare. Fiecare mașină este verificată tehnic, testată și foarte bine întreținută. Înainte de a intra în posesia deținătorului, mașina este curățată și cu un aspect nou.

Parcul auto dispune de o gamă extrem de vastă

Însă fiecare deținător auto își dorește ceva special. Pentru a mulțumi pe toată lumea, AutoDel pune la dispoziție serviciul de masini la comanda. Oricare ar fi modelul pe care îl cauți, firma este gata să îți îndeplinească dorințele! De asemenea, dacă întâmpini dificultăți în alegerea mașinii potrivite, ai posibilitatea de a solicita consultanță.

Mașina pe care ți-o dorești poate fi adusă în parcul auto doar prin completarea unui formular online. După completarea acestuia, unul dintre consultanți te va suna și îți va prezenta toate variantele pe care le ai. Autoturismul dorit poate face parte din producătorii de top sau mai puțini cunoscuți. Cert este că mașina ajunge la tine în cel mai scurt timp de la plasarea comenzii!

Toți iubitorii de autoturisme pot beneficia de acest serviciu. Pe site-ul autodelrulate.ro sunt disponibile la comandă atât autoturisme, cât și motociclete și autoutilitare. Înainte de a comanda o mașină, poți verifica și stocul extern al parcului auto. Este posibil să găsești chiar acolo mașina pe care ți-o dorești.

Fiecare detaliu important despre fiecare mașină va fi detaliat

Selectează mașina pe care o dorești, apoi vei avea anunțul complet despre starea ei. Aceasta nu pleacă niciodată neverificată din parcul auto, așadar nu îți face griji în legătură cu inspecția tehnică. Esteticul este la fel de important, iar service-ul se va ocupa în totalitate și de acest aspect.

Mașina care urmează să intre în posesia ta va trece prin trei proceduri și anume: controlul tehnic extrem de riguros, pregătire estetică și testare. Pentru că un autoturism este o investiție pe termen lung, trebuie să știi ce cumperi. Din acest motiv, AutoDel îți oferă test drive gratuit! Programează-te din timp la un test drive pentru mașina dorită și în acest fel vei fi convins că este alegerea corectă.

Experții îți vor prezenta toate recomandările care se pliază pe cerințele și nevoile tale, iar apoi alegerea stă în mâinile tale! Atent verificate și bine întreținute, mașinile îndeplinesc de cele mai multe ori cerințele cumpărătorului.

Consultanții AutoDel pot fi contactați prin formularul disponibil pe site, prin prezentarea la showroom-urile din Suceava – Bulevardul Sofia Vicoveanca, Nr. 52 – sau București – Bd. Iuliu Maniu, Nr. 273-279 061009. De asemenea, sunt disponibile pe site toate numerele de telefon la care poți lua legătura cu reprezentanții.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.