Viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a anunțat că începând cu data de 28 august 2016, Primăria Suceava a desfăşurat acţiuni de localizare şi inventariere a vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând municipiului Suceava.

Potrivit  acestuia, au fost depistate, în primă fază, 120 de autoturisme. Dintre acestea, 20 în cartierul Obcini, unde s-au trimis somaţii scrise către deţinătorii legali. Trebuie precizat că în Obcini, din cele 20 de mașini abandonate, 17 au fost ridicate de către proprietari iar trei de către Poliţia Locală. De asemenea, au fost identificate  22 de autoturisme în cartierele George Enescu, Mărăşeşti și Zamca. În acest caz, au fost trimise somaţii scrise către deţinătorii legali de la care se aşteaptă confirmarea de primire. Totodată, au fost identificate 12 autoturisme în zona centrală, acestea fiind somate prin afişarea pe parbrize, urmând să se trimită somaţie scrisă deţinătorului legal. Cele mai multe autovehicule au fost identificate în cartierul Burdujeni, unde polițiștii locali au numărat 66 de mașini. Acestea urmând să intre în procedura legală prevăzută de Legea nr. 421/2002.

„Le readuc aminte proprietarilor acestor mașini, abandonate pe domeniul public, să și le ridice deoarece amenzile sunt mai mari decât costul «rablei»”, a transmis Lucian Harșovschi.

Acţiunea Poliţiei Locale va continua până la rezolvarea problemei autovehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenurile aparţinând municipiului Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.