30 de jandarmi, politisti, lucratori I.S.U. si poliţişti locali vor asigura, in perioada 24 – 28 iunie 2015, zilnic masurile de ordine publica si protectia participantilor in zonele in care se desfasoara evenimentele cultural-artistice incluse in Programul „Zilele Sucevei”.

In intervalul 23-24 iunie vor fi asigurate masurile de ordine in vederea desfasurarii in bune conditii a manifestarilor religioase prilejuite de sarbatorirea Sfantului Ioan cel Nou de la Suceava.
In ziua de 24 iunie, 115 jandarmi, politisti, lucratori I.S.U. si politisti locali vor actiona in zona Manastirii „Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava precum si pe traseul procesiunii ce se va desfasura in zona centrala a municipiului. La actiune vor participa si efective din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Bacau.
Jandarmeria recomanda participantilor la manifestari sa respecte regulile stabilite de organizatori si fortele de ordine pentru desfasurarea in conditii optime a activitatilor, sa acorde o atentie sporita la modul de asigurare a bunurilor de valoare si sa evite implicarea in conflicte de orice natura. In cazul in care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observa producerea unor astfel de fapte, cetatenii se pot adresa direct jandarmilor si politistilor aflati in dispozitivele de ordine publica sau pot solicita sprijin prin intermediul numarului unic pentru apeluri de urgenta 112. De asemenea,jandarmii solicita persoanelor care intentioneaza sa ia parte la manifestarile religioase sa manifeste calm, intelegere si sa respecte regulile stabilite pentru accesul la baldachinul situat in incinta manastirii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.