Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a convocat marţi, 17 martie, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă în vederea găsirii soluţiilor pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

Astfel, în urma şedinţei s-a decis închiderea pieţei de la Cumpărătura, restricţionarea programului la unitatea administrativ teritorială, iar toţi angajaţii Primăriei vor fi testaţi pentru coronavirus, după ce soţia bărbatului infectat a fost la instituţie, iar un alt angajat a luat parte la adunarea de la Biserică.

„Am refăcut traseul bărbatului infectat cu coronavirus şi am convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. Între măsurile pe care le luăm se numără dezinfectarea Primăriei, unde a fost soţia dumnealui ieri, am sistat toate întrunirile religioase de la toate cultele din comună, va fi închisă piaţa de la Cumpărătura, iar toate persoanele din cadrul Primăriei vor fi testate. Vom fi testaţi şi pentru că un angajat al Primăriei a luat parte la adunarea de la Biserică la care a participat şi bărbatul infectat″, a declarat, pentru SuceavaLive, primarul Neculai Miron.

Acesta a adăugat că părinţii bărbatului nu sunt din comuna Bosanci, ci din localitatea Văratec. De altfel, edilul a precizat că programul Primăriei va fi unul restricţionat, iar de miercuri, 18 martie, la geam vor fi rezolvate doar urgenţele.

„În această seară se face dezinfecţie totală în Primărie″, a conchis primarul Miron.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.