Peste 350 de poliţişti au asigurat cel mai liniştit weekend, la nivelul judeţului, din acest an.

Poliţiştii au acţionat în acest weekend pentru impunerea şi menţinerea unui climat de siguranţă publică la nivelul judeţului. Ca urmare a acţiunilor desfăşurate de poliţişti nu s-au înregistrat accidente rutiere cu persoane decedate sau rănite grav, furturi cu mod de operare sau prejudiciu major şi nici infracţiuni cu violenţă.

În perioada 04 – 06 aprilie, 344 de poliţişti rutieri, judiciarişti, de ordine publică şi din structurile de investigare a fraudelor, împreună cu 24 de ofiţeri şi agenţi ai Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava au desfăşurat acţiuni şi controale în vederea respectării legalităţii în domeniul actelor de comerţ, pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii cu violenţă şi a infracţionalităţii contra patrimoniului şi pentru siguranţa traficului rutier.

Au fost controlaţi 173 de agenţi economici şi au fost verificate 638 de vehicule. În cadrul activităţilor de control au fost constatate 42 de infracţiuni. De asemenea, au fost aplicate în total 805 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare de 240.605 lei.  Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 6 mii de lei.

Prezenţa activă a poliţiştilor în zonele de risc infracţional şi pe drumurile naţionale şi europene a făcut ca în perioada de referinţă să nu se înregistreze nicio infracţiune stradală. De asemenea, la nivelul întregului judeţ nu s-au înregistrat accidente rutiere grave şi nici infracţiuni cu violenţă.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, impunerea şi menţinerea unui climat de siguranţă publică fiind o prioritate a Poliţiei Române.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.