Un echipaj de poliție a oprit pentru control marți, în jurul orei 18:00, pe drumul forestier Putna-Timotei, pe raza comunei Putna, o autoutilitară înmatriculată în străinătate, condusă de un bărbat de 41 de ani, din comuna Bilca, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, ulterior opririi autoutilitarei, la fața locului s-a prezentat administratorul societăţii comerciale din Putna, de la care provenea materialul lemnos și care a motivat faptul că, nu a întocmit avizul de însoțire întrucât se afla într-o zonă fără semnal pentru introducerea datelor transportului și generarea codului unic și a întocmit la fața locului avizul de însoțire, însă după verificarea transportului de către polițiști.

Materialul lemnos, în cantitate de 15,69 m.c. lemn lucru rășinoase, a fost confiscat,  conducătorul auto, conform Legii nr.171/2010, a fost sancționat contravențional.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.