La 13.12.2019, ora 13.00, o patrulă din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DN 29A din comuna Zvoriștea, autoutilitara condusă de un bărbat de 28 de ani din comuna Grămești, care transporta material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 2,16 m.c. cherestea de esență rășinoase.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 1.380 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Adâncata.

La 13.12.2019, ora 17.10, o patrulă din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe DJ 174 din comuna Dorna Candrenilor, autoutilitara condusă de un bărbat de 31 de ani din municipiul Vatra Dornei, care transporta material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 2,28 m.c. lemn de foc de esență rășinoase.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 374 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Dorna.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.