Vineri, 8 februarie, la ora 14.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 2E din comuna Horodnic de Sus, autoutilitara condusă de un bărbat de 32 de ani din comuna Arbore care transporta material lemnos.

Potrivit IPJ Suceava, întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea consemnată în avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, bărbatul transporta în plus 1 metru ster de lemne de foc din specia fag.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 138 lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

Tot vineri, 8 februarie, în jurul orei 17.00, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176 din comuna Moldovița, autoutilitara condusă de un bărbat de 41 de ani din comuna Baia, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 2,38 m.c. lemn de foc de esență foioase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 380 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Vama.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.