La data de 8 iulie, o patrulă de poliţie din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, fiind în serviciul de patrulare pe raza satului Pâraie, comuna Mălini, a oprit pentru control un autotractor cu remorcă, transportând bușteni esență rășinoase.

Conducătorul autotractorului, un bărbat de 46 ani, din Mălini, a prezentat avizul de însoțire din data de 8 iulie, eliberat de către Ocolul Silvic Iacobeni pentru bușteanul transportat, însă acesta avea ca punct de descărcare o societate din Cornu Luncii, fără a putea justifica prezența pe alt traseu decât cel din documentul de însoțire.

Polițiștii, împreună cu specialiști din cadrul I.T.R.S.V. Suceava, au efectuat controlul provenienței materialului lemnos, prilej cu care au constatat că datele din avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto nu corespund cu realitatea.

Față de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform Legii nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 2.000 lei și s-a dispus confiscarea a 47,617 mc lemn lucru, esență rășinoase, în valoare de 10.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.