Un obiectiv greu de realizat, mai ales în condițiile în care detaliile cu privire la cele mai inspirate alegeri sunt total străine, constă în achiziționarea unei locuințe. Există numeroși factori ce cântăresc greu în luarea unei astfel de decizii, dar și opțiuni nenumărate puse la dispoziție de dezvoltatori imobiliari ce se întrec din acest punct de vedere.

De-a lungul timpului, prin experiența și profesionalismul de care a dat dovadă, s-a făcut remarcat Maurer Imobiliare, un dezvoltator cu renume pe piața din România. Cu o vechime de peste 10 ani în domeniul imobiliar, acesta a realizat proiecte și le-a dezvoltat, construind ansambluri rezidențiale impunătoare în mai multe orașe din țară. Cu alte cuvinte, vorbim despre societatea care a făcut posibil visul a sute de români de a locui într-un spațiu sigur, confortabil și stabil prin locuințele moderne utilate complet, oferite spre vânzare.

Promptitudinea și calitatea au fost întotdeauna punctele de plecare, principiile după care specialiștii Maurer Imobiliare s-au ghidat în drumul lor spre succes. Astfel, aceștia au promovat aceste valori și au pus bazele afacerii pe ideea de incredere reciproca.

Maurer Imobiliare și proiectele dezvoltate sub umbrela sa

Ideea transformării unui spațiu imobiliar în acasă este susținută în totalitate de Maurer Imobiliare și chiar încurajează acest aspect. Brașov, Cluj – Napoca și Sibiu sunt doar trei din orașele în care conceputul acasă a prins sens pentru români. Astfel, prin proiectele lansate și dezvoltate armonios în aceste zone, dezvoltatorul a obținut întotdeauna rezutate marcante, ce au depășit cu mult pe cele ale competitorilor.

Maurer Residence și Avantgarden3 sunt cele două proiecte care au contribuit în cea mai mare măsură la faima dezvoltatorului. Spre exemplu, Avantgarden3 a cunoscut trei faze, fiecare în parte incluzând apartamente, parte din blocuri cu regim de înălțime de cel mult 8 etaje. Cea din urmă etapă include unități locative de 1, 2 sau 3 camere, precum și spații de tip duplex.

Maurer Imobiliare și-a bifat cu succes obiectivul cu privire la finalizarea de succes a proiectelor demarate, la ora actuală peste 3000 de familii beneficiind de facilități complexe.

De altfel, beneficiile asigurate prin imobilele construite nu s-au oprit la facilitățile ce țin de partea externă. Astfel, pe lângă faptul că sunt ridicate în zone rezidențiale liniștite ce oferă acces facil la centre comerciale, unități de învățământ, instituții etc., se remarcă și calitatea finisajelor din interior, precum si orientarea spre detalii.

Indiferent de opțiune (apartament de 2, 3 sau 4 camere, duplex, studio), dotările și utilitățile de care dispun spațiile sunt impecabile. De altfel, cei interesați au posibilitatea de a se convinge pe cont propriu de acest lucru, cu toate că tot mai mulți cumpără spații când acestea încă se află în stadiu de proiect.

Cu toate că atunci când a debutat compania Maurer Imobiliare s-a confruntat cu o criză financiară de proporții, perseverența a dus la succesul uriaș de la ora actuală a dezvoltatorului. Se pare că proiectele ambițioase dezvoltate de acesta sau în curs de dezvoltare sunt motivul pentru care peste 3000 de români beneficiază de locuințe moderne, realizate după cele mai înalte standarde ale calității. Dedicarea de care dau dovadă specialiștii Maurer Imobiliare se remarcă îndeosebi în rezultatele deosebite financiare obținute.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*