În perioada 14-20 iulie, la Vatra Dornei au loc Zilele Orașului, în Parcul Municipal – Izvorul Sentinela. Programul festivalului va fi unul plin de muzică și dans.

Miercuri și joi, 16-17 iulie, vor avea loc Târgul Copiilor și Elevilor Meșteșugari și Festivalul Național al Ansamblurilor Folclorice „Dorna, plai de joc și cântec”, iar ziua de joi va fi încheiată cu un concert al Trupei 9, ce va avea loc în Parcul Municipal.

Ziua de vineri va fi animată de Festivalul Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineret „Muziritm”, care se află deja la cea de-a XX-a ediție. Acesta va umple următoarele trei seri de spectacol, seara încheindu-se cu un concert al trupei Alin Pascal Band.

În încheierea zilei de sâmbătă, trupa Maxim și Antonia vor susține un concert de zile mari.

Ultima zi a evenimentului va sărbători cuplurile de aur și fiii și fiicele orașului, sărbătoarea fiind încheiată de spectacolul „Joc și cântec din Străbuni”, în cadrul căruia publicul îi va putea asculta pe artiștii ansamblurilor folclorice „Poienița” din Poiana Stampei, „Siretul” din Siret, „Balada” din Bistrița și ansamblul „Dorna Dorului”.

zilele-vatra-dornei

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.