Sucevenii au reclamat între altele că este neregulamentar să se programeze jocuri restante după încheierea campionatului şi au cerut explicaţii referitoare la faptul dacă echipa Sportul Studenţesc nu ar trebui totuşi retrogradată din oficiu, în condiţiile în care a fost neprogramată de două ori pe parcursul unei ediţii de campionat.

Federaţia Română de Fotbal informează că, urmare a acțiunii introdusă la Comisia de Disciplină a FRF de ACS Rapid CFR Suceava, prin care se contestă reprogramarea SC FC Sportul Studențesc SA, reprogramările decise pe 5 iunie, de Direcția Competiții a FRF, nu mai sunt valabile, comisiile FRF urmând să se pronunțe în această cauză.

Mai mult, avocaţii Rapidului au reamintit membrilor Comisiei de Disciplină că echipa suceveană s-a deplasat în cursul săptămânii trecute spre Bucureşti pentru a onora partida cu Sportul Studenţesc, a cheltuit în jur de 10.000 de lei cu transportul şi cazarea jucătorilor şi nu este vina „ceferiştilor” că meciul a fost anulat iniţial din vina grupării bucureştene, după care a fost reprogramat din nou, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cauza se află pe rolul Comisiei de Disciplină și are termen 7 iunie 2013, ora 13.00. În eventualitatea în care meciul se va juca totuşi, sucevenii nu au decât varianta victoriei pentru a se salva de la retrogradare.

Sursa:Prosport.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.