În cea de a două etapă a „grupei retrogradării”, Rapid CFR Suceava va avea meci greu în deplasare, pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț.

Richard Bailey Kyle, în probe la Rapid CFR Suceava, sursa gazetasv.roChiar dacă este pe ultimul loc, echipa din Piatra Neamț mai speră la o minune ca să evite retrogradarea. Aflată pe locul șase, ultimul din grupă, și cu cinci puncte până acum, Ceahlăul poate spera măcar la un baraj pentru menținerea în liga secundă, deoarece, matematic, mai sunt 27 de puncte în joc pentru fiecare echipă. Chiar dacă Rapid Suceava nu a mai câștigat de 16 partide, moralul echipei este unul pozitiv, mai ales că sunt planuri de noi achiziții care să ajungă la echipă.

Conducerea grupării rapidiste a contactat mai mulți impresari care ar putea aduce jucători liberi de contract. Primul care a venit și este sub comanda antrenorului Costel Ilie este fundașul central Richard Bailey Kyle, în vârstă de 23 de ani. Dacă va da dovadă că are „valoarea” peste titularii echipei, conducerea clubului afirmă că îl vor legitima și va fi disponibil de săptămâna viitoare, astfel putând evolua în partida cu Gloria Buzău. Conducerea grupării a mai precizat că în următoarele zile, la Suceava, ar mai putea ajunge și doi croați și doi bulgari.

Bucovina Pojorâta, ocupanta locului cinci în grupă, cu șapte puncte, va întâlni pe teren propriu, liderul grupei, ACS Berceni. Chiar dacă favoritele grupei sunt primele trei echipe clasate, ACS Berceni, Gloria Buzău și Rapid Suceava, o echipa ca Pojorâta, cu multă voință, poate oricând să „împiedice” echipa adversă.

Liderul grupei, ACS Berceni, are 17 puncte, pe locul secund se află Gloria Buzău cu 16 puncte, urmată de Rapid CFR Suceava cu 12 puncte, Balotești tot cu 12 puncte, iar pe locurile cinci și șase, Bucovina Pojorâta cu 7 puncte, respectiv Ceahlăul Piatra Neamț cu 5 puncte.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.