Cadrele medicale care asigură liniile de gardă la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc au transmis joi, 26 martie, o adresă scrisă către Direcția de Sănătate Publică Suceava, precum și către Instituția Prefectului Județului Suceava.

Această adresă vine după ce, trei cadre medicale de la spital,  (doi medici de pe secția Medicină Internă și asistenta șefă a compartimentului CPU) au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.

Medicii și cadrele medicale doresc să afle care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze și în ce fel poate continua activitatea spitalului, în condițiile în care majoritatea personalului a fost contact direct cu cei care sunt astăzi confirmați.

Totodată, se dorește clarificarea situației pacienților care se află în aceste momente în spitalul de la Câmpulung Moldovenesc și se aduce în atenția celor două instituții faptul că destul de multe cadre medicale sunt deja simptomatice.

În încheiere, medicii au pus pe hârtie două solicitări care ar trebui să fie normale, dar care astăzi sunt considerate un lux : să primească echipament și să fie testați întrucât și-au pus deja viețile în pericol și, neștiind, și pe cele ale celor dragi.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.