Duminică, 17 mai, Înaltpreasfințitul Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din municipiul Dej. Cu această ocazie, medicul militar Dinu Ștefan Chioralia a fost distins cu Ordinul ”Mihai Vodă”.

ÎPS Andrei a oferit Ordinul ”Mihai Vodă” locotenentului-colonel medic Dinu Ștefan Chioralia, stabilit în municipiul Dej, medic șef al Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” Bistrița, cel care în perioada stării de urgență a fost numit director medical la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

„Pentru mine Suceava a fost o experiență unică, inedită. Bucuria mea sufletească este că am putut să ajut Spitalul Județean, colegii, în perioada în care am fost acolo, și nu în ultimul rând pacienții spitalului. Ziua de astăzi este o zi specială, pentru că odată cu redeschiderea bisericii, am primit o înaltă distincție – Ordinul «Mihai Vodă» – din partea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei. Este o cinste și o onoare deosebită pentru mine să primesc această distincție, ca o recunoaștere a muncii mele depuse acolo, până la urmă a sacrificiului făcut acolo, departe de familie și de prieteni”, a spus medicul Dinu Chioralia.

 

Sursa: Dej24

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.