Vicepreședinte Consiliul Județean Suceava, Niculai Barbă, a informat că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat joi, 24 iunie, dispozițiile de numire a membrilor echipei de conducere a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava începând cu data de 1 iulie 2021.

Astfel, Alexandru Calancea, medic specialist în specialitatea cardiologie, este numit în funcția de conducere de manager interimar,  Dimitrie-Cristian Siriopol, medic primar în specialitatea nefrologie, este numit în funcția de conducere de director medical interimar, iar  Oana-Lorena Stanciu, asistent medical principal cu studii superioare, este numită în funcția de conducere de director de îngrijiri interimar.

„Numirile sunt valabile până la ocuparea prin concurs a posturilor, dar nu mai mult de 6 luni. De asemenea, începând cu aceeași dată, 01.07.2021, încetează exercitarea de către domnul Grămadă Marius, medic primar în specialitatea ortopedie-traumatologie, a funcției de conducere de director medical interimar al Spitalului Județean de Urgență Suceava”, a informat Niculai Barbă.

Medicul Dimitrie Siriopol a lăsat Iașiul pentru Suceava: „Spitalul Județean este unul european, iar echipa de aici este tot ceea ce are nevoie un sistem sanitar performant”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.