Cei mai buni dealeri auto din Suceava îşi dau întâlnire astăzi, 19 septembrie, la prima ediţie a evenimentului “Mega Drive Test”, în parcarea Shopping City Suceava. La ora 13.00, pilotul sucevean de drift Răzvan LKN Frăţianu, Campion Naţional în 2011 şi Vicecampion în 2012, va face demonstraţii spectaculoase.

Expoziţia, care se desfăşoară în perioada 19 – 22 septembrie 2013, îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, motociclete, autoutilitare, autocamioane, echipamente şi aparatură pentru service auto, precum şi închirieri auto, şcoli de şoferi, servicii financiare şi asigurări.

Timp de patru zile, pasionaţii de maşini vor beneficia de cele mai noi oferte la o gamă diversificată de autoturisme şi piese de schimb, dar vor afla şi ultimele tendinţe în materie de accesorii auto.

Pe 21 septembrie, Asociaţia Specialiştilor Auto din România, în parteneriat cu Revista AutoTehnica, organizează AutoTehnica Workshop, ce constă într-o micro-expoziţie de piese auto, scule şi echipamente pentru service auto, o întâlnire a service-urilor auto, organizată de A.S.A.R şi o serie de conferinţe tehnice susţinute de traineri specializaţi în domeniu.

Pe toată durata evenimentului, programul “Special de Drive Test” va permite sucevenilor să testeze cele mai noi modele de maşini prezente la expoziţie.

De asemenea, vor avea loc curse de karting şi moto, precum şi demonstraţii de drift cu Răzvan LKN Frăţianu, Campion Naţional în 2011 şi Vicecampion în 2012. Evenimentul se bucură de implicarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.