Vineri, 13 martie, la sfârşitul şedinţei de Consiliu Local de la primăria Brodina, primarul Vasile Melen și-a prezentat demisia, din motive personale.Prerogativele funcţiei de primar la Brodina vor fi preluate de către viceprimarul Vasile Uhliuc.

 După ce a fost luat la întrebări de către DNA în legătură cu mai multe suspiciuni rezonabile, cu privire la săvârşirea mai multor infracţiuni, primarul Vasile Melen a decis să demisioneze. Alături de el şi-a anunţat demisia şi Codrin George Ilaş, administratorul public al comunei Brodina, care dobândise acest statut după ce Melen a ajuns primar în vara anului 2012.

Melen este cercetat într-un dosar ce vizează infracţiuni de corupţie, instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al DNA. După ce a petrecut o zi la închisoare, judecătorii de la Curtea de Apel Suceava au apreciat că Vasile Viorel Melen  poate fi cercetat în stare de libertate.

Instituţia Prefectului va decide în următoare perioada, modul cum vor fi organizate alegeri în comuna Brodina. De precizat că Melen a încasat, lunar peste 2600 de lei,reprezentând salariu lunar de la primărie.Prerogativele funcţiei de primar la Brodina vor fi preluate de către viceprimarul Vasile Uhliuc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.