Pe 22 decembrie, cu începere de la ora 17:00, se va desfășura în sala Aurel Băieșu din cadrul muzeului Ion Irimescu din Fălticeni spectacolul “IN MEMORIAM Eroilor Revoluției și Martirilor închisorilor comuniste”.

În seria evenimentelor culturale ale Asociației Fălticeni Cultural, duminică suntem chemați să rememorăm și comemorăm eroii și martirii acestui pământ care au luptat și au suferit pentru ca noi să avem șansa la un mâine mai frumos.
Spectacolul va fi un conglomerat de frumos, poezia, folkul, muzica corală și cea populară, teatrul și nu în ultimul rând arta plastică colaborând pentru un tot unitar. Cunoscând organizatorii, nu ne-am mira ca pe lângă cei menționați pe afiș să avem și surprize plăcute.
Din pregătirea pentru Sărbătorile de iarnă face parte și iertarea celor ce ne-au greșit și reconcilierea cu cei fată de care am greșit noi. Un asemenea omagiu în fața trecutului ne va putea oferi tuturor șansa de a ne reconcilia cu un trecut pe care în bună parte l-am uitat, dându-ne șansa de a intra în săptămâna luminată cu sufletul mai ușor.

1525353_555901274487849_1110650240_n

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.