Pariurile sportive sunt cea mai simpla si mai rapida metoda prin care-ti poti suplimenta veniturile. Daca ai intuitie, ai experienta si iti plac meciurile, evenimentele sportive importante, le urmaresti mereu, pariurile sportive vor deveni o sursa buna de venit pentru tine.

Personale care sunt pasionate de lumea sportului reusesc sa castige sume frumoase de bani pariind pe anumite evenimente din timpul jocului. Numarul de cornere, numarul cartonaselor aratate de arbitru in timpul meciului, marcatorii sau rezultatul la pauza sau final sunt doar cateva dintre aspectele pe care pariorii le aleg pentru a-si suplimenta veniturile. Multi dintre acestia mizeaza si pe diferite promotii ale agentiilor online precum cod promo favbet pentru a-si rotunji banca cu care opereaza urmatoarele pariuri.

Doua evenimente pentru un singur meci – merita?

In momentul in care pariezi vei avea doua posibilitati: folosesti un pariu individual single, pe un singur meci, miza se inmulteste cu o cota si castigi in functie de cat de bine ai intuit un rezultat, folosesti un pariu multiplu, pe mai multe selectii. Daca ai selectii castigatoare la pariul multiplu ai si castig final. Cota finala a biletelor va fi formata din cotele evenimentelor de pe bilet.

In practica, la pariurile multiple, de exemplu GG si peste 7.5 cornere pe un bilet, adaugi doua sau mai multe pronosticuri pe un bilet. La evenimente pre-meci adaugi un numar n de selectii. Nu  poti folosi pariuri multiple pe platforme cu meciuri live si evolutii rapide, greu de prezis.

Merita sa pariezi doua evenimente pe acelasi meci pentru ca ai cote ridicate, cotele se inmultesc intre ele, castigurile pe un bilet sunt mari chiar daca ai o miza mica. In functie de casa de pariuri poti sa adaugi si 25 de pronosticuri pe bilete la pariuri multiple. Primesti si bonusuri mari si de 100% la pariuri multiple, ai sanse mai mari sa castigi mai des la pariurile multiple.

Sansele cresc si mai mult daca ai selectii tip sansa dubla. Optezi pentru cote mici pentru siguranta la pariuri multiple, combini orice fel de optiuni, dar care nu se exclud intre ele. Daca o selectie primeste o cota 1.00 vei avea bilet cu o cota 1.00 la anumite case de pariuri. La pariuri multiple normale doua evenimente pe acelasi bilet ai bilet castigator in continuare daca reusesti sa intuiesti ce se va intampla. Sunt de evitat handicapurile asiatice si pariuri cu returnare partiala, totala de miza. Casele de pariuri vor limita numarul de pariuri de la unul si acelasi meci combinate pe un singur bilet.

Pariurile sportive au fost intotdeauna populare atat prin randul amatorilor de sporturi, cat si in randul profesionistilor. Cu toate acestea, doar cei care studiaza foarte bine meciurile reusesc sa inregistreze castiguri considerabile. Ceilalti, insa, nu reusesc sa aiba bilete castigatoare si vor incerca continuu sa-si recupereze pierderile, jucand haotic si fara documentare in prealabil.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.