Profesionalismul medicilor de la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava este recunoscut și la nivel european, un caz demn de apreciat fiind cel al medicului Gelu Duprii, tânărul care a reușit să facă performanță în domeniul chirurgiei maxilo-faciale.

Presa italiană notează că, datorită calităților sale profesionale, medicul Gelu Duprii a fost invitat să profeseze în Milano, însă, patriot convins, acesta nu lasă Spitalul Județean Suceava, pentru nicio altă ofertă, oricât de avantajoasă ar fi.

De asemenea, într-un articol publicat în presa din peninsulă, dr. Gelu Duprii este prezentat ca fiind un profesionist adevărat care a reușit să rezolve problemele oamenilor, intervențiile sale fiind la superlativ.

În articolul publicat de italieni este prezenat unul dintre cazurile complexe pe care medicul specialist în chirurgie orală și maxilo-facială, Gelu Duprii, alături de echipa de la Spitalul Județean Suceava, au reușit să îl rezolve fără a întâmpina probleme. Este vorba despre cazul unui pacient de 70 de ani cu o formațiune tumorală la nivelul buzei inferioare, de aproximativ 2 cm, nedureroasă, mai precis cancer.

Pe de altă parte, reporterul italian l-a întrebat pe medicul sucevean cum de nu s-a eschivat în a rezolva acest caz complex, în contextul în care mulți dintre medici s-ar fi ferit să o facă, răspunsul său fiind unul pe măsură.

„Nu am ezitat pentru că mă implic trup și suflet în tot ceea ce fac, îmi place să îi ajut pe alții și, mai mult decât atât, să îmi fac treaba în cel mai bun mod posibil”, a declarat dr. Gelu Duprii pentru publicația italiană.

În altă ordine de idei, în articolul sus menționat, medicul sucevean vorbește la superlativ despre colegii săi de la Spitalul Județean Suceava, subliniind că are norocul să lucreze cu o echipă foarte bună și închegată, formată din cadre medicale care știu să pună interesul pacienților pe primul loc.

Cert este că oferta de a lucra în Italia este onorantă, mai ales că meritele specialistului, dar și ale echipei de la Spitalul Județean, sunt recunoscute și în plan european.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.