Elevii absolvenți ai Colegiului Național Militar din Câmpulung Moldovenesc au transmis un mesaj emoționant la finalul celor patru ani de studiu și de militărie. Astfel, deși nu le-au putut mulțumi cum se cuvine dascălilor la festivitatea de absolvire, elevii militari i-au asigurat pe cei care au pus câte o cărămidă la zidul vieții lor că vor rămâne în sufletele lor pentru totdeauna.

„Niște suflete adolescentine pline de emoții, pregătite pentru o nouă etapă din viața.. Așa suntem noi, plutonul 4, după ce timpul a citit cele patru pagini ale cărții intitulate în plan simbolic „Liceul Militar”. Chiar dacă ultima pagină a fost scrisă doar pe jumătate şi povestea a rămas fără final, sperăm ca autorul cărții, destinul, să ne conducă pe fiecare către rolul pe care ni-l dorim.
Cu patru ani în urmă, pășeam sfioși pe platoul liceului, acompaniați de lacrimile părinților care din acel moment au știut că ai lor copii își trăiesc ultimele clipe ale copilăriei și îmbrățișează cu stoicism rigorile carierei militare.
Acum, după multe momente frumoase petrecute în liceul militar, după multe nopți nedormite în care țineam discursuri filosofice alături de colegii de cameră, după ce ne-am pus pe tavă toate forțele pentru a aşeza liceul la loc de cinste, ținem să multumim tuturor celor care s-au implicat în dezvoltarea fiecăruia și ne-au ajutat să devenim cea mai bună variantă a noastră, să fim eroi. Chiar dacă nu avem prilejul de a sărbători toate realizările alături de dascăli și cadre militare, vrem să îi asigurăm că vor rămâne în sufletele noastre și că le vom răsplăti truda prin reușitele din viață.
De trei ori URA pentru plutonul 4!”, au transmis elevii militari.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.