Primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a transmis un mesaj de condoleanțe la moartea omului de afaceri Stelian Chiforescu.

Vatra Dornei este în doliu pentru că vestea care a venit ca un trăsnet ne-a îmbrăcat orașul în veșminte negre!

Stelian Chiforescu s-a mutat de la noi, la Casa cea de Veci, iar în urma lui rămân azi faptele bune pe care le-a făcut, dar și o soție, doi copii și multe persoane apropiate, cărora, în numele comunității dornene, le transmit condoleanțe sincere!
OM, verișor drag, fin de cununie, consilier onorific al Primăriei, dornean, în orice calitate l-aș privi acum, durerea nu contenește să slăbească din putere!

Dorna este tristă, iar clopotele bisericilor noastre anunță, în răstimpuri, că un OM bun nu se va mai întoarce!

Nu te vom da uitării, niciodată, Stelică!
Nici noi, dar nici oamenii care au înțeles, prin puterea exemplului tău, că a face bine rămâne cea mai frumoasă virtute!”, a transmis primarul Ilie Boncheș.

Stelian Chiforescu, prim-vicepreşedintele grupului Valvis Holding, a plecat la ceruri, marți, 12 mai. Vestea a venit ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut pentru că vârsta pe care o avea nu anticipa nicidecum acest lucru.

Stelian Chiforescu mai avea o intervenție la inimă, iar cea recentă a decurs, de asemenea, foarte bine, însă marți, 12 mai,  aceasta s-a oprit, neașteptat și neprevăzut. Medicii au încercat aproximativ o oră să îi repornească inima însă totul a fost în zadar!

Stelian Chiforescu  era născut pe data de 5 octombrie 1956.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 16 mai, la Vatra Dornei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.