După tragicul accident de la Ilișești, în care cinci tineri și-au pierdut viața, comisarul Ionuț Epueranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a transmis un mesaj emoționant, în care îndeamnă părinții să comunice mai bine cu copiii lor.

 

Tu știi ce face și pe unde mai este copilul tău?

Îmi place sa promovez pozitivismul și performanța, să stimulez tot ceea ce înseamnă dezvoltare. Uneori, însă, când tragismul unor situații depășește orice imaginație nu poți să nu îți îndoliezi sufletul, să taci și să te rogi pentru suflete de adolescenți și tineri care se ridică la cer prea devreme.
Suceava este azi în doliu. 5 tineri cu vârste cuprinse între 16 si 26 de ani (dintre care 3 minori) au plecat astăzi dintre noi în urma unui tragic accident rutier.
Am fost acolo oripilat de imaginile de coșmar alături de peste 20 de colegi, polițiști și pompieri. Cel mai greu a fost să dăm veștile tragice familiilor acestor copii. Din păcate șocul a fost cu atât mai mare pentru rude și părinți în condițiile în care aceștia nu aveau nicio informație despre activitățile celor dispăruți prematur. De mâine vom căuta vinovați, ne vom întreba ce fac autoritățile, daca e cineva răspunzător pentru aceste tragedii. Până atunci hai să ne adunăm la o masă de familie să mai discutăm despre bucurii și supărări, să vedem ce mai fac copiii noștri, dacă au probleme care vor să ni le împărtășească. Să nu ne bucurăm că ai noștri copii sunt în camera lor și se joacă pe telefon sau tableta. Să îi chemăm alături de noi și să discutam cu ei, sa îi facem mândri că sunt membri ai familiei și să îi responsabilizăm. Să ne interesăm unde și cu cine merg, ce fac pentru că îi iubim prea mult ca să regretăm ulterior! Dumnezeu să-i ierte și să ne lumineze pe noi să fim mai atenți la copiii noștri! Să îi păstrăm în amintirea noastră așa cum erau ei, tineri și frumoși!”, este mesajul comisarului Ionuț Epureanu.

Amintim că tragicul eveniment s-a produs miercuri, 1 noiembrie, la ora 3:15, când, din cauza vitezei, șoferul unui autoturism a pătruns pe sensul opus, a intrat în coliziune laterală cu o autoutilitară condusă regulamentar, iar apoi a fost proiectat în alt autoturism. În urma impactului, autoturismul a luat foc și a ars în totalitate, cei cinci tineri din interior, cu vârste între 16 și 26 de ani, care se întorceau de la un club din Suceava, decedând.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.