Consilierul județean al Partidului Social Democrat, Virginel Iordache, le-a adresat tinerilor din TSD (Tineretul Social Democrat) mesaje de îndemn pentru o carieră politică de succes și corectă.

„Atunci când vă propuneți un țel trebuie neapărat să aveți în vedere un model. Din păcate, în România există o criză de modele. Luați modele care au la bază valorile tradiționale, precum prietenia, dragostea de oameni, respectul reciproc și nu modelul străzii bazat pe minciună, hoție, lașitatea, perversitate. Acestea trebuie să nu intre în acel complex de pseudocalități pe care ar trebui să le aibă un viitor om politic”, a declarat Virginel Iordache.

Virginel Iordache

Consilierul județean le-a transmis tinerilor din partid că datoria lor este aceea de a așeza fiecare mecanism la locul lui, de a crea o legitate pentru fiecare mișcare a fiecărui cetățean din această țară, de a acționa în sensul de a păstra valorile și oamenii acestei țări acasă.

„Voi sunteți temelia acestei țări pe care o iubim cu toții. Nu vorbesc despre dragoste de țară pentru că ne aflăm la o întâlnire de partid. Vorbesc despre faptul că foarte mulți tineri pleacă în străinătate. Problema nu se pune că pleacă, ci că nu se mai întorc. Haideți împreună să avem curajul să acționăm împotriva minciunii, împotriva lipsei de toleranță, împotriva lucrurilor care nu fac parte din valorile mai sus amintite”, a mai declarat Virginel Iordache.

Consilierul le-a reamintit tinerilor social-democrați că urmează o perioadă grea și că le va fi greu în campania electorală, însă nu imposibil.

„Haideți să punem umăr la umăr și să ne bucurăm pe data de 11 decembrie. Fără ajutorul vostru lucrurile sunt aproape imposibil de rezolvat”, a încheiat consilierul județean PSD, Virginel Iordache.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.