Actorul Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant românilor, în care vorbește cu emoție despre dragostea de țară și despre speranță.

„Îmi aduc aminte cu nostalgie zilele din liceu, nu era decât un singur Florin și ăsta era Florin Piersic. Urez tuturor celor care poartă nume de flori bucurii sănătate și cel puțin la fel de mult noroc cât am avut eu în viața asta.
Am primit o groază de telefoane și fiecare spune că vrea să fie primul care să mă felicite. Sunt bine, n-am fost cel mai bine din tot ce se poate petrece dar mulțumesc părinților și prietenilor mei. Vreau să le mulțumesc și o să fie bine. Eu trăiesc cu speranța.
Nu vreau să părăsesc niciodată acest pământ. Eu țara asta minunată nu pot să o părăsesc niciodată. Puteți să îmi oferiți orice pe lumea asta, nu plec din România pentru că asta e țara în care m-am născut și am avut cele mai multe bucurii ale vieții mele. Nu cred că alte bucurii pot apărea în viața mea, dacă nu sunt acasă”, a declarat Florin Piersic în cadrul unei emisiuni tv.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.