Simona, soţia lui Mihai Constantinescu, a scris un mesaj tulburător pe Facebook, după moartea artistului. Prietenii şi apropiaţii au transmis sute de mesaje de condoleanţe, profund îndureraţi.

Mihai Constantinescu a murit la Spitalul Floreasca, după mai multe luni în stare critică, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii au încercat aproape o oră să îl resusciteze, însă fără succes.

Artistul Mihai Constantinescu a murit, la 73 de ani

Soţia lui Mihai Constantinescu, Simona, profund îndurerată, a scris un mesaj pe pagina de Facebook, imediat după ce a primit vestea morţii îndrăgitului artist.

„Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu!”, a fost mesajul său, la care au răspuns sute de persoane.

Dragă Simona, să-ti dea bunul Dumnezeu putere multă să treci cu bine peste necazul ăsta… pentru că vei fi ocrotită de o stea care pe noi ne-a încântat şi pe care n-o vom uita …drum bun printre stele, maestre”, a scris o doamnă.

O altă persoană îi mulţumeşte Simoni, pentru că i-a rămas alături până în ultima clipă soţului său.

„Iţi mulţumim, Simona, că i-ai fost alături până la capat. Dumnezeu să-i dea linişte şi odihnă veşnică”, scrie persoana respectivă.

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit, la vârsta de 73 de ani, după ce fost internat mai multe luni în spital, după un stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu a murit, marți seara, în jurul orei 19:10, după un stop cardio-respirator, informează medicii.

Soția artistului a spus că decesul a survenit în spital, în ciuda eforturilor de resuscitare făcute, timp de 50 de minute, de către medici.

Mihai Constantinescu era internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din 13 mai, după ce suferise un stop cardio-respirator.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.