Andrada Voicu, o poliţistă din Paşcani, a transmis un mesaj bărbaţilor care poartă blugi mulaţi şi gleznele la vedere.

În urmă cu câteva luni, aceeaşi poliţistă a postat pe Facebook o poezie în care reproşa conducerii Poliţiei că este cercetată disciplinar pentru că şi-a permis să critice sistemul. Anul trecut, Andrada Voicu a fost grav rănită într-un teribil accident rutier, în timpul unei misiuni, din cauza unei maşini de serviciu cu probleme tehnice.

De această dată, tânăra poliţistă a decis să tragă un semnal de alarmă pentru bărbaţi, atât colegii ei, cât şi civili, cu privire la felul în care se îmbracă.

„Bă băieți, lăsați-ne pe noi, femeile, să purtăm tricouri&bluze scurte și mulate. Că vi se vede burta când ridicați mâinile și vă ies nădragii la șale când vă aplecați.
Lăsați-ne tot pe noi să purtăm blugi mulați. Pentru că așa se cuvine. Sau măcar dacă o faceți, asigurați-vă de faptul că nu-s atât de mulați încât să vi se vadă momițele prin ei, pentru că nu-i frumos și nici de bun-simț.

Lăsați-ne pe noi să mergem cu gleznele la vedere, pentru că ăsta e un semn al feminității. Poți spune despre o femeie că are glezne frumoase. Despre un bărbat care umblă cu gleznele goale și fără șosete în pantofi, nu poți spune același lucru.

Lăsați-ne tot pe noi să ne epilăm definitiv și să ne dăm cu ulei cu particule sclipitoare pe picioare înainte să ieșim din casă. Pentru că, la fel, este o chestie a noastră, a femeilor. Iar un bărbat cu picioarele perfect epilate și unse cu ulei strălucitor, dă de bănuit.

Lăsați-ne, vă rugăm, plăcile și ondulatoarele de păr, pentru că sunt ale noastre. Fiți bărbați, tată!„, a scris Andrada Voicu pe Facebook.

 

sursa: www.observator.tv

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.