Preotul Minu Mititelu, de la Biserica Sfânta Vineri din Suceava, a transmis un mesaj potrivit căruia dacă oamenii nu vor fi uniți în fapte bune, criza prin care traversăm se va adânci și mai tare. Acesta i-a aminti și pe sucevenii care, în loc să ajute Suceava, „o otrăvesc și o învrăjbesc”.

În continauare redăm mesajul integral transmis de preotul Minu Mititelu:

Observ cu amărăciune că în zilele acestea grele, sunt tot felul de așa zis suceveni, bucovineni cum vreți să le spuneți, care în loc să ajute Suceava cu toată forța și priceperea pe care o au la îndemână, mai mult o sapă, o otrăvesc și o învrăjbesc, parcă ar fi străini de zona această binecuvântată de Dumnezeu!
Oare când vom deveni liberi cu adevărat în gândire, în simțire, să putem fi uniți într-o cauză comună lăsând la o parte doctrina de partid, răzbunarea și răfuiala politică ?
Dacă nu vom fi uniți în fapte bune și nu vom căuta mai întâi punțile de legătura dintre noi în locul vrajbei și al intrigilor, mai mult rău ne facem și ne adâncim în criză !
Zic că ar trebui să ne dorim mai întâi noi aici binele, apoi să-l cerem de la alții să ni-l facă nouă. Eu asta cred! Speranța moare ultima !
Sănătate multă vă doresc!”, a transmis preotul Minu Mititelu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.