Edilul Sucevei, Ion Lungu, a informat că Primăria municipiului reședință de județ a achiziționat o freză de asfalt pentru a face micile reparații la străzi în regie proprie. Ion Lungu a subliniat că freza a costat 49.900 de lei și este livrată de firma brașoveană KSM.

„Ne dorim să facem micile reparații cu serviciul propriu al Primăriei municipiului Suceava. Ca atare am demarat o licitație și s-a încheiat un contract cu firma KSM din Brașov pentru o freză de asfalt de capacitate mică pe care să o adaptăm noi la un buldoexcavator de capacitate mică pe care îl avem la domeniul public. Această freză costă 49.900 de lei, este contractată trebuie să vină prin februarie. Ca atare vrem să ne pregătim pentru ca reparațiile mici, intervențiile mici să le facem cu eforturi proprii”, a declarat primarul Ion Lungu.

Acesta a adăugat că Primăria are și societatea Transagent, al cărui domeniu de activitate poate fi completat cu un nou obiect de activitate în așa fel încât anumite servicii să poată fi făcute cu această firmă, cu serviciile de specialitate ale Primăriei.

„Este ineficient să stăm după firme mari de reparații să intervenim la gropi mici din asfalt când putem interveni cu operativitate în timp util”, a conchis Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.