Accident cumplit, seara trecută, pe o şosea din judeţul Constanţa, la ieșirea din localitatea Cobadin spre Negrești. Şoferul unui microbuz n-a văzut la timp că se apropie de un alt vehicul şi a intrat în plin în remorca unui tractor. 

Alerta la 112 a fost dată în jurul orei 22.00. Pe DN3, la intrarea în comuna Ostrov, un microbuz cu șapte pasageri intrase într-o remorcă încărcată cu baloți de baie.

Era întuneric, șoferul microbuzului a observat în ultima clipă că tractorul care trăgea remorca era staționat pe dreapta. A tras rapid de volan, dar nu a putut evita impactul.

Două femei au rămas încarcerate. Restul pasagerilor au reușit să coboare pe picioarele lor, nevătămați. Doar speriați.

O ambulanță SMURD și trei SAJ au ajuns rapid la fața locului. Pompierii din Băneasa și Medgidia au intervenit pentru descarcerarea victimelor din microbuz.

O femeie, de 68 de ani, a fost declarată decedată. Cealaltă, de aceeași vârstă a fost scoasă dintre fiarele mașinii și apoi transportată la spital, cu multiple traumatisme.

Potrivit polițiștilor, cel care va da socoteală va fi șoferul tractorului care parcase pe șoseaua națională într-un loc în care staționarea este interzisă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.